nlende

Casareti. Een industriële visie
op ambachtelijke kwaliteit

Als toeleverancier van de vleeswarenindustrie zijn wij ons ervan bewust dat continuïteit voor u essentieel is. Continuïteit in kwaliteit, levering en prijs. Die continuïteit  garanderen wij. Casareti beschikt over een ultramodern machinepark voor  rondgebreide textielverpakkingen, over de kennis en expertise met uw branche en over vakbekwame medewerkers.

Maatwerk. Wij weten dat productinnovaties voor u belangrijk zijn om uw  onderscheidend vermogen te waarborgen. Onze specialisten zijn in staat met u mee te denken en oplossingen te bieden voor netverpakkingen die aansluiten bij uw product, productie- en presentatiewensen.

Eigen import. Naast de eigen productie van ambachtelijke netverpakkingen, laat Casareti een compleet assortiment hoogwaardige basisproducten elders binnen West-Europa produceren. Netverpakkingen voor elk gewenst product. Dit assortiment is onderscheidend door een correcte prijs/kwaliteitverhouding, vult onze eigen productenrange aan en voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als onze eigen producten.

Kwaliteit staat centraal. Alle Cassareti producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, zijn uitsluitend gemaakt van ‘food-grade’ materialen en beantwoorden aan alle actuele normeringen. De kwaliteit van uw product en van uw productieproces is de basis van de producten die wij u bieden.